Loading...

Tuesday, May 31, 2011

aaarrgghhh.....sakit

~.~.~Smile Always~.~.~
         
                    skarang aq sakit tekak ngan selesama.......mcm mana ni??aq boring la aq nak gi skola.....uwaaaaaa please aq nak gi skola......tolonggggg nak gi skola,nak gi skola,skola amnik la aq

Thursday, May 26, 2011

CaMpInG.........OmG

~.~.~Smile Always~.~.~
       
                            arggghhhhh....someone help me....esok ada camping....kat skola.ala auji ngan lola x gi...x best sangat la.aq takut la tido kat skola dah la x biasa gi camping taon lepas gi camping tido kat resort....ni kat dlm kelas mcm mna kalo nak gi tandas kena kluar sowang2 eeee takutnya dah la tandas pompuan kat tingkat 3 jauh tuuuu......
                                 
               Harap la best...x de la sia2..adoi...cuti 2 minggu....mesti boring sbb x dpt jumpa kwn.

happiest day ever!!

~.~.~Smile Always~.~.~

                yay!we are free from the exam but still waiting for the results.i just got home from the school.we are celebrating teacher's day.it was fun.ada orang menari n menyanyi........ok la leh tahan suara.cina,india n melayu buat persembahan....kalo india buat mcm tradisional nya tarian tp ada yg buat hip hop
cina buat band nyanyi lagu cina which i don't understand tapi suara dia best cuma lagu dia slow sikit nantuk dgr....paling best ialah persembahan Lady Gaga lagu bad romance....cool giler.pandai satu abg form 2 ni menari....ada form 5 buat band...cool voice ada yg main guitar...pandai doh main lagu grenate lah apalagi ntah x ingat tp banyak.ada yg main drum cuma kuat sangat kena slow sikit bb penonton x dengar sangat org main guitar
but today was fun................
                                                hope taon depan pon mcm ni tp lgi exitingg...!!!!!

Sunday, May 15, 2011

wish you gys luckk....

~.~.~Smile Always~.~.~


          I want to wish 2 all my friend GoOd LuCk 4 your exam........bila jawab jangan stress kena relax.....clear your mind and do the best....
  
                               GOOD LUCK!!!!!!! and try your best.....   =]

Saturday, May 14, 2011

~.~.~Smile always~.~.~

Dear Amirah,Mikal n Auji,
            Thank you for making me smile when i'm unhappy.you guys are always there for me when i need you guys....yoou are the bestest friend i never had...........


                                        .Smile always cause that is the key to happiness......   =)

Friday, May 13, 2011

the first day i got my blog

adoiiii......pening tadi nak buat nasib baik dapat...now how i want to see my friends punya blog?someone please help me if u guys know me...............